فروشگاه تخصصی عطر و ادکلن با بیش از ۱۰ سال سابقه
رانسه الیزه زنانه
رانسه الیزه زنانه عطری است خنک، گلی و بسیار دوست داشتنی که شروعی دلپذیر از ترکیب رایحه بهارنارنج و ماندارین دارد که حسی گلی و ملایم و همزمان کمی مرکباتی و شاداب را با کمک هم بوجود می آورند. با گذر زمان رایحه مرکباتی آرام شده و حس گلی با اضافه شدن رز قویتر میشود و رایحه نعنای هندی و وانیل نیز به ترکیب عطر اضافه میگردند. رایحه میانی و پایه عطر رایحه ای شاداب، نیمه شیرین، گلی و کمی تلخ و چوبی مانند است که زنانه و بسیار خوشبوست. رانسه الیزه زنانه پخش بو و ماندگاری مناسبی دارد و انتخاب بینظیری جهت مصرف روزانه در فصلهای بهار و تابستان میباشد.
این محصول هیچ هدیه و امتیازی ندارد، چون در حراج است.
رايحه اوليه
رايحه مياني
رايحه اصلي
حجم : | 100ml |
غلظت اسانس : | Eau de Parfum |
گروه بویایی : | Chypre Floral |
موارد استفاده : | روزانه |
سال ارائه: | 2012 |
مناسب برای فصل: | بهار و تابستان |
رایحه: | خنک با رایحه مرکبات و گلها |
شماره مجوز: | 1297244208304790 |
عطرساز: | Christian Carbonnel |
رنسه، یک کمپانی فرانسوی است که در ابتدا به خاطر تولید دستکش های معطر برای اشراف فرانسه معروف شد و از سال 1795، فرانسوا رانسه فعالیت خود را به تولید تخصصی ادکلن و عطریات تغییر داد. از مشهورترین کارهای رانسه می توان به الیزه اشاره کرد که به "الیزه" خواهر کوچک ناپلئون کبیر، اهدا شد
Rance 1795 Elise
یه عطر سرد و ساده با رایحه ی غالب بهارنارنج گیاهی (غیرشکری) با مقدار بالایی عطر برگ های سبز و تازه ..
خنکای عطر از روایح آبی-دریایی تأمین میشه
فضای کلی عطر هم رایحه ای نسبتاً طبیعی و شفاف داره
کار تقریباً همه پسندیه و فکر میکنم از بین کارهای این مجموعه از رنس، الیزه پرطرفدارتر و همه پسندتر باشه .. البته من خودم هلن رو بیشتر میپسندم قطعاً. کارای بیشتری از این برند اضافه کنید لطفاً.
عطر سبک و لطیفی ـه اما با توجه به اینکه نیش ـه، به صرفه نیست به عنوان عطر روزانه استفاده بشه. به عنوان یه عطر برای قرارهای دونفره یا فضاهای بسته مناسبه .. تابستان و بهار هم بهترین فصل های استفاده هستن
عاليه
عاليه اين عطر ازهمه نظر
نظرهمه روبخودش جلب ميكنه
گلبوی با کیفیت
عطری که با تستش دقیقن منو یاد گرلن ایدل زنونه انداخت اما با کیفیت تر ، بهر حال اختلاف قیمتش همینو میخواد بگه ، برندی خوشنام کاری ا کیفیت
بهترین فصل مورد استفاده بنظرم میتونه بهار باشه ،
الیزه رنس عطر خواهر کوچک ناپلئون بناپارت .عطری در وصف زیبایی وجو
این عطر فوق العادست من خریدمش ومطمینا باز هم خواهم خریدش بسیار خوشبو وشیک وزنانه
باد بهار
در این عصر تهاجم درد الیزه رنسه همچون داروی آرامش بخش است؛ در این جهان تداوم بیعلاج دلشورهیی سمج الیزه رنسه پاک و مهربان است؛ دریچهای که باهاش میشود به ازدحام کوچه خوشبخت نگاه کرد. این معجون شفابخش نرولی خط بطلانی است بر این نظریه که عطرهای تابستانی بی روح و بیکاراکتر هستند. چه کسی میتواند الیزه رنسه را ببوید و ایمان نیاورد که شب ظلمت حکام از بین نمیرود؟ آن نخوت باد دی و شوکت خار؛ آن شب تار؛ آن پریشانی شبهای دراز و غم دل؛ آن روز هجران و شب فرقت یار؛ آن همه ناز و تنعم؛ آن بدعهدی ایام؛ آن تشویش خمار؛ آن محنت بیحد و شمار عاقبت در قدم باد بهار آخر شد؛ الیزه رنسه همان باد بهار است.