رانس 1795 ال ایگل د لا ویکتویر مردانه Rance 1795 L Aigle de la Victoire

Rance 1795 Rance 1795

8002683005053

New product

رانس 1795 ال ایگل د لا ویکتویر مردانه Rance 1795 L Aigle de la Victoire بزرگنمایی

رانس 1795 ال ایگل د لا ویکتویر مردانه

جزییات بیشتر

این محصول در انبار موجود نیست

62,170,000 ریال

با خرید این محصول شما می توانید تا 124 امتیاز وفاداری. کسب کنید. سبد شما در مجموع 124 امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود به مبلغ 1,240,000 ریال.

اطلاعات بیشتر

ترکیبات ادکلن

رايحه اوليه
Bergamot.jpgGrapefruit.jpg

رايحه مياني
Birch.jpgRaspberry.jpg

رايحه اصلي
Leather.jpgAgarwood-Oud.jpgVetiver.jpgPatchouli.jpgCedar.jpgSandalwood.jpgVanilla.jpg

مشخصات

حجم :100ml
غلظت اسانس :Eau de Parfum
سال ارائه:2013
عطرساز:Giovanni Rancé

برند

رنسه، یک کمپانی فرانسوی است که در ابتدا به خاطر تولید دستکش های معطر برای اشراف فرانسه معروف شد و از سال 1795، فرانسوا رانسه فعالیت خود را به تولید تخصصی ادکلن و عطریات تغییر داد. از مشهورترین کارهای رانسه می توان به الیزه اشاره کرد که به "الیزه" خواهر کوچک ناپلئون کبیر، اهدا شد

نظرات کاربران

توسط در تاریخ 14 Jan 2022 (رانس 1795 ال ایگل د لا ویکتویر مردانه Rance 1795 L Aigle de la Victoire) :
(1/5

وحشت

امروز برای بار دوم باقیمانده سمپل این کار رو تست کردم
عمیقا اعتقاد دارم عطر بد وجود نداره، اینو نه از نگاه آرتیستیک که از نگاه اکونومیکال دارم میگم، چون تو دنیای تجاری امروز یه شرکت برای اینکه بتونه عطری رو در سطح تجاری تولید کنه حتما باید براش صرفه اقتصادی داشته باشه
یعنی یا مثل کارهای دیراینری کلا با هدف سود سازی هست و مخاطب عام داره یا مثل کارهای نیش مخاطب خاص داره ولی در حدی که باز تولید رو توجیه اقتصادی میکنه
ولی از صبح دارم همش فکر میکنم چطوری کسی میتونه این رایحه رو دوست داشته باشه؟
و چطور اینقدری مخاطب داره که تولیدش توجیه پذیره؟
بدون تعارف بخوام بگم خیلی عمیق آدم رو میبره تو فضای محل نگهداری احشام (نه جایی مثا اصطبل بلکه دقیقا مثل طویله با تمام رایحه های انیمالیکش)
رابحه به شدت تاریک، کثیف، انیمالیک، خشن و....
ماندگاری خیلی بالا
پخش زیاد
و باز هم این پرسش تو ذهن من که چطور کسی میتونه از این رایحه آنقدر خوشش بیاد که برای مهمونی مثلا بپوشدش؟
یا مثلا تو تنهاییش بخواد با این رایحه حس لذت بخش تجربه کنه
که این عطر رو به مرحله تولید تجاری برسونه

این عطر برای مهمونی رفتن گرفتن بازخورد مثبت نیست ، کسیکه این عطر رو دوست داره مجموعه از عطر داره و موقعیت مناسب استفاده این عطر رو هم میدونه

پاسخ مدیر در تاریخ 15 Jan 2022
توسط در تاریخ 28 Jun 2021 (رانس 1795 ال ایگل د لا ویکتویر مردانه Rance 1795 L Aigle de la Victoire) :
(4/5

شاهکار قوی

همانند اسمش عقاب پیروزی
مردانه و قوی و فنا ناپذیر
ابتدا بوی سیتروسی در ادامه
چرمی انیمالیک با پچولی کثیف و گازوییلی که صد البته خاص پسند و لازمه کلکسیونر ها
مخصوص فضای باز که تیپ خاص خودش رو میخواد
واقعا سازنده و مصرف کننده با جسارت
مخصوص سن بالا
دوام و پخش نمیر