فروشگاه تخصصی عطر و ادکلن با بیش از ۱۰ سال سابقه
3760232240137
New product
استفان هامبرت لوکاس 777 تاکلاماکان زنانه و مردانه
استفان هامبرت لوکاس 777 تاکلاماکان عطری است رسمی و در عین حال جذاب که شروعی تلخ و کمی دارویی از چوب صندل با حس فلفلی مانند بهمراه رایحه ای صمغی و کمی دارچینی دارد که گرما و شیرینی ملایمی نیز با آنها همراه شده است. با گذر زمان رایحه صندل متعادلتر شده و با اضافه شدن زنبق و قویتر شدن بنزوئین، عطر حسی گرمتر، کمی شیرینتر و پودری پیدا میکند. در قسمت پایه با اضافه شدن چوب گایاک، رایحه چوبی مجدد بازمیگردد اما اینبار حالتی تلخ تر، تاریک تر و کمی دودی مانند دارد که این تلخی با رایحه گرم، صمغی و نیمه شیرین بنزوئین و رایحه پودری شکیل زنبق بخوبی متعادل گردیده است. استفان هامبرت لوکاس 777 تاکلاماکان پخش بو و ماندگاری بالایی دارد و انتخاب بسیار شایسته ای جهت مصرف رسمی و حتی روزانه درفصلهای پاییز و زمستان وشبهای خنک بهاری میباشد.
با خرید این محصول شما می توانید تا 198 امتیاز وفاداری. کسب کنید. سبد شما در مجموع 198 امتیاز دارد که می تواند به کوپن تخفیف تبدیل شود به مبلغ 1,980,000 ریال.
حجم : | 50ml |
غلظت اسانس : | Eau de Parfum |
گروه بویایی : | Oriental Woody |
موارد استفاده : | رسمی |
سال ارائه: | 2016 |
مناسب برای فصل: | بهار، پاییز و زمستان |
رایحه: | شیرین و تلخ |
عطرساز: | Stéphane Humbert Lucas |
استفان هامبرت لوکاس 777، یک نام تجاری جدید در دنیای عطر و ادکلن می باشد. 777 در لوگوی این برند فرانسوی به جهت علاقه طراح این برند به عدد 7 و اهمیت معنوی و نمادین این عدد است
تاکلاماکان
سلام به کاربران محترم و ارزشمند مجموعه پرفیوم شاپینگ
با احترام
تاکلاماکان. عطری که در فصل سرما قطعا بسیار خوب خودش رو نشان خواهد داد. روایحی که من احساس میکنم چوب گایاک هست و بنزویین که در واقع وجود لابدانوم حس بخوری و دودی به عطر بخشیده و با گذشت زمان وانیل و زنبق خودشون رو نشون میدن که تعادل خوبی به کار بخشیده. اما تقریبا در حاشیه قرار دارن. یک ترکیب تیره و جدی و مردانه که قدرتمند هست و به نظرم یک عطر رسمی خوب می تونه باشه. کسانی که ترکیبات خوب از بنزویین و لابدانوم رو دوست دارن اینکارو چندبار تست کنن. البته این برداشت های من از این عطر بود که امیدوارم مفید واقع بشه. با یک پوشش رسمی و در موقعیت مناسب خروجی خوبی از عطر خواهید گرفت.